Melos Actief - Muziek en Sportbegeleiding

Logeerweekenden

Tijdens de logeerweekenden doen we leuke activiteiten en werken we tegelijkertijd aan persoonlijke doelen. Hierbij wordt niet gekeken naar beperkingen, maar juist naar mogelijkheden, bijvoorbeeld als een kind bang is in het verkeer, fietsen we eerst samen op de tandem, net zolang tot het kind het aandurft om zelf te fietsen. In kleine groepen verblijven we in onze fijne logeeraccommodatie, die op loopafstand is van de duinen, het strand en de zee.

Tijdens het logeren maken we veel muziek, oefenen, lekker spelen en voor elkaar optreden.
Vaak gaan we naar buiten, mountainbiken, kanoën, zwemmen of op avontuur door de duinen en de oude bossen. Nadenken en praten is goed, maar actief bezig zijn minstens zo belangrijk.

Het programma

In het weekend logeren de kinderen onder deskundige vaste begeleiding. Het is ook mogelijk om alleen op zaterdag of zondag te komen zie dagopvang.

Weekendopvang begint op vrijdag om 17:00 uur en eindigt op zondag om 16:00 (Sint Maartensvlotbrug) of om 17:00 (Hoorn). 
Voor de kinderen uit Hoorn en omgeving vertrekken we om 17.00 uur vanuit Zwaag naar het onze logeeraccommodatie in Sint Maartensvlotbrug. U kunt uw kind ook rechtstreeks brengen en/of halen in Sint Maartensvlotbrug. Wanneer dit niet mogelijk is dan kunnen wij dit  tegen een vergoeding voor u verzorgen. Het logeerweekend is inclusief avondeten op vrijdag en zaterdag: 2 x ontbijt en 2 x lunch op zaterdag en zondag.

Tarieven weekendopvang 

€ 575,00 in een groep van 3
€ 600,00 in een groep van 2
€ 650,00 individuele begeleiding

Voor meer informatie of om in te schrijven kunt u altijd contact met ons opnemen.